Versterk de Agendacommissie Platform HBO

Bijblijven en vergroten van je netwerk.

Bijblijven en vergroten van je netwerk: versterk de Agendacommissie Platform HBO

De Agendacommissie Platform HBO van het NNK bestaat uit vertegenwoordigers van Saxion, NCOI, Zuyd Hogeschool, Hogeschool Utrecht, Onderwijs.pro en Fontys. De commissie organiseert al jarenlang vijf drukbezochte en gewaardeerde netwerkbijeenkomsten per jaar in Utrecht. Daar worden presentaties en workshops verzorgd door landelijke hbo-collega’s en instellingen als OCW en NVAO over actuele onderwerpen rond de...

Nieuwsdatum: (Maandag, 21 augustus 2017)

Engineering in Food & Beverage Event

VMT Event - korting leden

Op 3 oktober a.s. vindt het VMT Engineering in Food & Beverage Event plaats in De Fabrique in Maarssen. Een event waarbij professionals uit de voedingsindustrie en machinebouw bij elkaar komen om met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s: 1. Hygiënisch ontwerpen; 2. OEE (efficiënt produceren) en 3. Energiebesparing.

Binnen deze thema’s komen ruim dertig sprekers uit de praktijk aan het woord en zullen vele fabrikanten, leveranciers en...

Nieuwsdatum: (Maandag, 14 augustus 2017)

Robin Roest verkozen tot Business Improvement Manager van 2017

Award is voor de 8e keer uitgereikt

Tijdens de achtste editie van het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) op 15 juni in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort is Robin Roest, Directeur Repair bij CED ‘De Waardespecialist’ uit Capelle aan den IJssel, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2017. Hij ontving de award voor zijn rol als initiator en drijvende kracht achter CED Repair, een schoolvoorbeeld van succesvolle en innovatieve procesoptimalisatie.

De Publieksprijs,...

Nieuwsdatum: (Dinsdag, 20 juni 2017)

'Ondernemend Nederland en Kwaliteitsmanagement'

'Ondernemend Nederland en Kwaliteitsmanagement'

Op 8 juni jl. vond de opname plaats van een TV-interview met Roger Leenders voor het RTL7 programma ‘Ondernemend Nederland’. In dit item legt Roger Leenders namens Q4y uit, wat kwaliteitsmanagement is en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Q4y is bijzonder content met de toestemming van opdrachtgever NedTrain (onderdeel NS groep) voor de opname op het terrein van de onderhouds- en revisiebedrijven van NS in Haarlem. Dat maakte het mogelijk om het werk van Q4y op locatie te laten...

Nieuwsdatum: (Vrijdag, 9 juni 2017)

En de winnaar is: Baṣak Manders!

Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement

Vrijdag 11 november jl. is de Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement uitgereikt aan Başak Manders - Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij ontving de prijs uit handen van Kees de Vaal (voorzitter dan de jury) voor haar proefschrift 'Implementation and Impact of ISO 9001.

De andere kandidaten waren:
- Oskar Roemeling, Rijksuniversiteit Groningen
  Lean beyond waste – Towards the reduction of variability and buffers in healthcare
- Steffie van Schoten, Rijksuniversiteit Groningen
  Hospital Quality...

Nieuwsdatum: (Maandag, 14 november 2016)