NNK: hét kennisnetwerk voor kwaliteitsmanagement biedt bedrijfsleden de mogelijkheid om vacatures kenbaar te maken.


Door interne verschuiving is een vacature bij de Ubbink Centrotherm Groep ingevuld, waardoor wij nu per direct voor onze vestiging in Doesburg op zoek zijn naar een:


KAM Manager (1 fte)

Dit ga je doen
Als KAM Manager ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van het KAM beleid, het sturing geven aan de KAM organisatie en voor de continue verbetertrajecten op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu, veiligheid op de werkvloer en MVO. Je bent vernieuwend, ziet verbeteringen, maakt plannen hiervoor en faciliteert op alle niveaus om deze plannen uit te voeren. Samen met de rest van de organisatie werk je aan het leggen van een stabiele basis op gebied van KAM en werken we aan continue verbetering. In deze hands-on functie, val je rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de Algemeen Directeur Operations. Je geeft leiding aan 3 KAM medewerkers die je op inspirerende wijze stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. In onze overkoepelende internationale organisatie, de Ubbink Centrotherm Groep (UCG), valt je functie in een matrixstructuur, waardoor je nauw samenwerkt met de Head of Quality UCG. Hierdoor krijg je in deze rol ook de mogelijkheid met onze internationale dochter ondernemingen samen te werken en projecten op te pakken om samen tot de beste standaard te komen binnen het Lean/Six Sigma systeem.

Dit krijg je
Werken bij de Ubbink betekent werken in een fijne sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan.. Ubbink heeft veel verschillende soorten producten en processen waarbij het ontwerp- én maak proces onder één dak plaatsvinden. Hierdoor kom je veel verschillende facetten tegen wat het een veelzijdige job maakt. Verder geven we je veel ruimte om je nog verder te ontwikkelen binnen het KAM werkveld of juist daarbuiten.
Bij deze uitdagende functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk!

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde en/of Werktuigbouw.
  • Je hebt relevante werkervaring in een leidinggevende functie.
  • Je bent kwaliteitsbewust en klant- en servicegericht, je hebt een goed analytisch vermogen en verder ben je accuraat en goed in plannen en organiseren.
  • Je hebt ervaring met productieprocessen en technieken.
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.


Over Ubbink
Ubbink ontwikkelt oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Ubbink is gespecialiseerd in Ventilatie, Rookgasafvoer en Lucht- en Waterdicht bouwen. Onze producten en systemen zijn verkrijgbaar bij de bouwmaterialenhandel, technische groothandel en ijzerwarenspeciaalzaken. Tevens worden deze vermarkt via OEM-klanten. 90% Van de producten worden zelf geproduceerd, dus je bent in de directe omgeving van de productie!

Ubbink is onderdeel van de Ubbink Centrotherm Group welke vestigingen heeft in 8 landen in Europa, China en de Verenigde Staten en onderdeel is van het beursgenoteerde Centrotec Sustainable AG.

Standplaats:
Ubbink bv
Verhuellweg 9, 6984 AA Doesburg
Tel.nr.: +31 313 480 200
www.ubbink.nl www.ubbink-centrotherm.com en www.centrotec.de

Contact Meer informatie
Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie met CV naar
sollicitatie@ubbink.nl, t.a.v. mevrouw C. Kemper, Projectmanager HRM. Heb je
nog vragen? Bel dan Carlijn Kemper tel. +31 313 480 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.