Intervisie

Uiteindelijk is een kracht niet delen van problemen maar delen van oplossingen.

Al een paar jaar bestaat er een intervisiegroep met leden uit het NNK. In bijeenkomsten worden cases vanuit de praktijk besproken. Die cases zijn gericht op kwaliteitsitems, die meestal ook van toepassing zijn op je eigen werk (ongeacht waar je werkt als kwaliteitsadviseur). Na het bespreken van een dergelijke case ga je meestal met een, twee, drie of meer nieuwe inzichten, en met een ‘aha’ naar huis. Eigenlijk zijn we nooit uitge’cased’  er is altijd een nieuw uitdaging. Vaak niet zo zwaar...

Nieuwsdatum: (Dinsdag, 3 juli 2018)

Denk samen met ons over de toekomst!

Oproep tot meedenken.

NNK Stand tijdens het congres

Op 31 mei waren Cathy Snel en ik standhouder voor het NNK tijdens het kwaliteitscongres Purpose & Impact georganiseerd door Sigma.

Inge Diepman was de dagvoorzitter. Op een prettige en professionele wijze plaatste zij de boodschappen van de sprekers in de dag-thema’s ‘betekenisvol kwaliteitsmanagement’ en als Quality Professional ‘het verschil maken’.

Inge kwam ook nog even bij onze stand van het NNK en het bord waarmee wij congresdeelnemers vroegen wat zij...

Nieuwsdatum: (Maandag, 18 juni 2018)

JEROEN HEIJMANS BUSINESS IMPROVEMENT MANAGER 2018

Award is voor de 9e keer uitgereikt

Tijdens de negende editie van het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) op 14 juni in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort is Jeroen Heijmans, Beleidsadviseur P&O bij CSU, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2018. Jeroen Heijmans ontving de award voor zijn rol als drijvende kracht voor de transitie van verzuim naar fris in je werk binnen het aandachtsgebied vitaliteit en gezondheid.

De Publieksprijs, die dit jaar voor de...

Nieuwsdatum: (Vrijdag, 15 juni 2018)