Evenement voor aanstormend kwaliteitsmanagers 4.0

QESH 4.0

Help, de rol van de kwaliteitsmanager verandert. Eerder ging het vooral om kennis en zelfstandig opereren. Nu draait het meer om samenwerking en coaching. Wat betekent dit voor organisaties? Over dit en meer gaat op 24 september het event QESH 4.0, de toekomst van managementsystemen. Locatie? Awarehouse-Interface in Scherpenzeel.

“Sinds 2012 zitten we in de vierde industriële revolutie, Industry 4.0.” Dat zegt Cees Beek, kwaliteitsmanager en bestuurder van NNK, netwerk voor...

Nieuwsdatum: (Woensdag, 10 juli 2019)

Fred Brands Business Improvement Manager 2019

Geslaagd 10e Business Improvement Event

Tijdens de 10e editie van het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) is Fred Brands, Senior Manager Q&C-CISO bij Joh. Enschedé Amsterdam BV, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2019. De publieksprijs, die dit jaar voor de zesde keer werd uitgereikt, werd gewonnen door Willem Geuke, senior QA-engineer bij Flowserve BV.

De vakjury, onder leiding van verandercoach Elize Hulscher, koos voor Fred Brands nadat de business cases van de...

Nieuwsdatum: (Maandag, 24 juni 2019)

Kees Ahaus ontvangt NNK-onderscheiding 2019

tijdens het 10e Business Improvement Event

Op donderdag 20 juni ontving Kees Ahaus de NNK-onderscheiding 2019. Ahaus heeft met zijn werk niet alleen het vakgebied van kwaliteitsmanagement mee ontwikkeld, maar ook bijgedragen aan het belang van kwaliteitsmanagement binnen de gezondheidszorg. ‘Dat doet hij vanuit wijsheid, rust en samenwerking’, zei NNK-voorzitter Gerard Berendsen.

De NNK-onderscheiding werd uitgereikt tijdens de 10e editie van het Business Improvement Event. Met de NNK-onderscheiding eert het Nederlands Netwerk voor...

Nieuwsdatum: (Maandag, 24 juni 2019)